Team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Saturday, 17 September 2011

September 7, 2011





A Galaktikus Föderáció Égi Vándor közvetítésével

07.09.2011



 Üdvözlet a Föderációtól:

Ahogy a dolgok sürgősebben haladnak mint ahogy reméltük, úgy érezzük, hogy a következő frissítést szükséges számotokra. Két fontos dolog érkezik társadalmatokba. Az első a banki érdekeltségeket szükséges kicserélni, elmozdítani a monetáris rendszert az új rend felé. Országok egy csoportja megtette az Illuminati felé ebben a vonatkozásban és kikényszeritette az engedményt hamarabb, ahogy azt mi vártuk. Második, a katonai gazemberek számos klikkje az országaitokban úgy tűnik egyetértésben van a legújabb szerződésekkel, azáltal kikövezi a módját a Közzététel biztonságosabb kísérletének , ahogy láttuk a közelmúltban.

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy ez számtalanszor megtörtént amikor a körülmények megváltoztak a múltban, amikor azt gondoltuk, mindannyian ugyanazzal a céllal haladunk tovább, ezáltal tovább késik az elkerülhetetlen. Nem mondhatjuk bizonyossággal vajon ezek az új fejlemények garanciát adnak-e a Közzétételre amit előre láttunk. Csak azt mondhatjuk, hogy a vezetőitek számára egy másik ablaka mutatkozik meg a lehetőségnek melynek hasznát veszik és továbbviszik a folyamatot.

Bár még sok bánattal teli rögtönzött dolog fog történni, de hiszünk abban, hogy van elég tudásotok és határozottságotok látni az egyéneket a legrosszabb felforduláson keresztül. Úgy értjük a felfordulásokat, hogy gondolatban , pszichében és mentális/érzelmi egészségben ahogy foglalkoztok a nagyobb Galaktikus Csalládotok új megismerésével.

Bízzatok abban, ahogy a dolgokat a terveink szerint fejlesztjük nagy spirituális lények segítségével akik rendelkeznek a ti jólétetekről mivel ez az ő legnagyobb gondjuk.Ne irányítsátok bele a félelembe azokat, akik egyébként eltérítenének titeket a céljaitoktól. Mindannyiatoknak megvan a speciális feladat a játékban és miközben jóllehet nem tudjátok mi is az pontosabban vagy meglehet egyáltalán nem, ne kedvetlenítsen el benneteket. Az érzés, ami mindig ott van, a tudás (sejtés), hogy valami “nagy dolog” történt az életetekben és részesei voltatok, ezek valódi érzések amiket nem tudtok elengedni. Akkor se fogadjátok el amit erről mondunk. Egyszerűen nézzetek magatokba és vegyétek észre a saját igazságotokat. Legyez az az útmutatótok mégha nem Is tudjátok az “ujjadat rajta tartan” a pontos terven aminek részei vagytok.

A fáradozásotok a mai napig borzasztóan sokat segít az egész folyamat továbbvitelében, sokkal jobban, mint ahogy valaha gondoljátok.Felajánlásotok az Igazságnak és a Fénynek csodálatos inspirációt ad nekünk, s ahogy a munkánk közelebb hoz minket a közös, elkerülhetetlen uniónkhoz. A Szeretet a kulcs.Itt az ideje kitárni az ajtót.


Legyetek békében.



Channeller: Wanderer of the Skies

Magyar Fordította:Angel 38


Translations






First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio here.
 
 

No comments:

Post a Comment

Disclosure