Team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Sunday, 24 July 2011

July 22, 2011

A Galaktikus Föderáció Égi Vándor közvetítésével

2011.július 22 Üdvözlet a Föderációtól:A Közzététel esélyének ajtajai között az intervallum egyre kisebb ahogy magunk mögött hagyjuk ezeket a pillanatokat.Ezen az időn belül képesek leszünk hozzászoktatni titeket a Mennybemenetelhez rövid ez az intervallum rövidebb. Van mégegy esély ajtó,mely hamarosan megérkezik. Hogy vezetőitek élnek-e ennek az esélynek a lehetőségével ez teljesen rajtuk múlik. Mindazonáltal nem sok alkalmuk van az időpazarlásra, az esélyek adottak a képviselőink által akik közetetek dolgoznak.


Egész világotokat átkutattuk és a sötétség folyamatosan egyre erőtlenebb ahogy fény árasztja el a világot az energia forrásának minden irányából.Csak szórványos esetben észleltünk vegyi kísérleteket, időjárás változtató technológiákat és egyéb Illuminati eszközöket az elmúlt néhány hétben. Mi hisszük, a vezetőitek(nek )meg( kell) ért(en)i(ü)k, ezek a megfelelő cselekvés pillanatai a bejelentéshez, hogy az új kor lényei lehessünk.


A világ nem fog egy perc alatt megváltozni egyszercsak a bejelentés által. Ez egyszerűen egy küszöb előttetek amely visszaigazolása az összes munkátoknak, a bizalmatoknak a Szeretet missziójában, hogy nem volt hiábavaló. Először egy kevés drasztikus változás lesz de örökre megnövekszik a változás körforgása amely ebből a bejelentésből fakad(árad ki)minden szinten.Továbbra is összpontosítunk a lépésekre, melyek elvezetnek a Közzétételhez és engedélyezzük mások tanítását az ember történetének jelentős eseményét illetően, a Mennybemeneteleteket Gaia közreműködésével a létező magasabb birodalmakba. Miközben a közelmúlt relative csendes volt a Közzétételi dologban, érezzük, hogy egy bizonyos esélynek az ajtaja nyílik, nos kívánjuk még egyszer, hogy készüljetek erre az lehetőségre.


Tudjuk, hogy fáradságos ez a készülődési időszak, izgalom,várakozás és letör amikor azt tapasztaljátok, hogy aminek meg kellett volna történnie az megint nem történt meg. Akárhogyan is, ez elkerülhetetlen. A különbség mindössze annyi, hogy másképp méritek az időt. Ahogy mi látjuk, ez egy mérhetetlen nanomásodperc amely ahhoz a pillanathoz vezet.Ti minden pillanatot dögunalmasnak láttok órákon és napokon át. Benneteket az Illuminati szabályozott hogy keressétek minden dolog azonnali jutalmát. Megértjük ezt az érzést. Azonban mi szintén megértjük és csodáljuk az óriási rugalmasságotokat ahogy keresztülmentetek ezen az időszakon és hűségesek maradtatok a folyamatban.A legnagyobb tiszteletünk és megbecsülésünk a tietek.


Tisztelünk benneteket és a missziótokat és készen állunk arra, hogy segédkezzünk amikor eljön az ideje. Sürgessétek a Közzétételt a Szereteten keresztül célzott gondolatok amelyek képessé teszik vezetőiteket a bejelentésre, amely arra ösztönöz titeket, hogy átlépjétek ezt a küszöböt. Érezzétek jól magatokat a folyamatban, szeressétek feltétel nélkül egymást.Legyetek Békében. 


Channeler: Wanderer of the Skies
Magyar Fordította:Angel 38

Translations
No comments:

Post a Comment

Disclosure