Team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Friday, 29 July 2011

July 26, 2011

A Galaktikus Föderáció Égi Vándor közvetítésével

2011.július 26 Üdvözlet a Föderációtól:Különféle események történnek a világon, melyek óvatosan hangszereltek annak érdekében hogy kitűzött célunkat elérjük, a Közzétételi folyamat kibontakozzon a lehető legkevesebb töréssel mindannyiótok számára. Ez szükségszerű, amikor eljön az idő a napi rutinotok kis mértékben megváltozik; a megfelelő program kibontakozott és gyorsan bevethető. Amikor a bejelentés kezdeti sokkja elmúlik szeretnénk hogy elkerüljétek a gonosz események sorozatába való belecsúszást. Megtanultuk, hogy az emberi természetetek vágyakozik a megszokottságra(állandóságra) és ez nagyon fontos hogy a legmegszokottabbak veletek maradnak a Közzététel utáni napokban, hetekben hogy a legtöbb ember be tudja építeni ezt a tudást a saját hitrendszerébe. Jelenleg a különböző kormányokkal dolgozunk az események magasztos alapokon való hangszerelésén, hogy ez az információ el legyen terjesztve a tervezett és jól időzített módon.

Látni fogjátok a fejlődést; a következő hónapon át az események sorozata nemcsak a monetáris rendszereteket foglalja magában ( ami a mi fő aggodalmunk mivelhogy ez a legismertebb számotokra, ehhez vagytok legjobban hozzászokva),hanem más események a biztonságot illetőleg( vagyis a nem-biztonság hamis veszélye) és a tudományos fejlődés bejelentése amelyek sok kérdésetek okozója lesz, hogyan tudtunk ilyen ugrásszerűen fejlődni. Ez része a kibontakozási színdarabnak ( játéknak), melyek a Közzétételhez vezetnek.

Nagyon sokan vannak az események ezen “vonatán” , a megszokott vágányon próbálják megállítani a könyörtelen tovább haladást. Ahogy egyre többen felébredtek, az elkerülhetetlen megtörténik.Bizonyos matematikai százaléka, azoknak akik felébredtek az Illuminati talpnyalói voltak s azok a személyek most megértik kötelességüket szélesebb látókörben. Ahogy a világ bíróság próbára teszi ezeket az egyéneket, felébrednek maguktól és ez lenne a legnagyobb mértékű mérséklő tényező a kegyelmüket illetően.

Fogjátok a sziveteket és vigyázzatok rá a missziótokban egyénileg és együtt is. Ezek most valóban izgalmas idők. Tartsátok olyan jól az emlékezetükben amennyire csak tudjátok, hogy gyakran vissza fogtok nézni rájuk és akarjátok hogy újra megéljék a Közzétételhez vezető pillanatokat és végül a dolgok villámgyorsan haladnak tovább azután a Mennybenetel felé.Ez történik egyes “hollywoodi varázslatban”.

Egyre nagyobb számban folytatjuk feltűnésünket az égbolton és ahogy terveztük egyre közelebb vagyunk az eseményekhez a következő időkben azon az úton, melyet kiépítettünk és lassú előrehaladással elértük, hogy az emberek hozzászokjanak a jelenlétünkhöz. Tartalmazni fog egyre közelebbi “repülő nézelődőket” és hajóink tisztábban látszanak tehát már nem tudnak letagadni minket. Ezt már hosszú ideje terveztük és értékelésünk szerint szépen halad. Az idő közel hozza és egy sohasem tapasztalt izgalommá teszi, és újraegyesítésünkké alakítja. Nyílt szívvel és Szeretettel fogunk benneteket üdvözölni és csodálattal a hihetetlen rugalmasságért a sok viszontagság ellenére.
 


Legyetek Békében. 


Channeler: Wanderer of the Skies

Magyar Fordította:Angel 38


Translations
No comments:

Post a Comment

Disclosure