Team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Wednesday 22 June 2011

jUNE 21, 2011

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies 

21 June, 20011




Üdvözlet a Föderációtól:




Hívásunk az Ti “elveszett” lelketek számára az Illuminátiban nem volt siker nélküli. Számos csoport átmenetet képzett a Közzétételi megállapodáshoz, szétválasztották őket, elsáncolták a régi módszerekbe. Bizonyos megállapodásokat elértünk, kiköveztük az utat a vezetésetek számára, hogy biztosítva legyetek, a bejelentésük időben történik, megtorlás nélkül jöhet a köreiktől. A bizalmunk nagyon erős marad, hogy az esemény megtörténik, mely elindítja a Közzététel folyamatát nagyon hamar. Ne veszítsétek el a reményt bennünk ahogy mi sem veszítettük el bennetek. Inkább küldjétek a Fényt és a Szeretetet és egyenes(világos) törekvéseteket a Közzététel felé olyan erőteljesen ahogy csak tudjátok, és a vezetőitek irányába és ez a Szeretet fel fogja emelni őket inspirálni és felvállalni amit meg kell tenni hogy az elindított folyamat befejeződjön.


Reméltük, hogy több video bizonyíték lát napvilágot különböző formáinkról a közösségi területeken , s ahogy most érezzük, elkerülhetetlen, hogy lássátok ezeket a képeket, melyek hozzászokatnak titeket a látványunkhoz. Kérjük azokat, akik ellenőrzik ezeket az információkat folytassák a kampányukat, kiszivárogtatását ezeknek a képeknek, azon a módon – csatornán -keresztül , ahol a legkényelmesebben meg tudják tenni,abban a reményben, hogy már megvalósult. Mi folytatjuk a saját kampányunkat, hogy elismerjék a mi közvetlen fénykép bizonyítékainkat, a saját eredetünkön keresztül, hogy első kézből tudjatok ezekről a dolgokról. A többség részéről ellenállás tapasztalható ebből a megközelítésből de mi kifejtettük álláspontunkat.

Soha ne ess kétségbe, hogy mit csinálsz. Erősítsd a Szeretetet magadban, irányíthatod hozzájuk a vezetői tehetségetek a szándékkal amivel bátran továbbviszik a Közzététel folyamatát a Ti nézőpontotokból. Ez tökéletes, megígérjük, “fel fogjuk szedni a golyót” feladatunk végeztével. Legyetek a Szeretet és a Fény és örök Remény.

Channeller: Az Egek Vándora/Wanderer of the Skyes
 



Magyar fordítás: Angel38



No comments:

Post a Comment

Disclosure