Team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Tuesday 12 July 2011

July 6, 2011





A Galaktikus Föderáció Égi Vándor közvetítésével

2011.július 6.


Üdvözlet a Föderációtól:



A Közzétételhez vezető út hosszú és fáradságos volt, amely telve volt hátráltatásokkal(csalódásokkal) és elégedetlenséggel minden résztvevő számára. Érezzük a csalódottságotokat hiszen ez a mi csalódásunk is. Oly kétségbeesetten ahogy ti akarjátok a Közzétételt, mi is akarjuk a kapcsolatvelvételt veletek személyes szinteken, hogy megosszuk veletek azokat a dolgokat amiket egymásnak adni tudunk Szeretetben és megértésben. Ebben a tekintetben mindig ébernek kell maradnotok ahogy az idő csökken, sokkal közelebb van, mint ahogy el tudjátok képzelni.

Az Illuminati tevékenysége egyre jobban csökken ahogy a talpnyalóik elhagyják az útjukat a jó irányába. Minden nap többen vannak, akik megtagadják a parancsaikat. A legnagyobb ellenállást az illuminati földalatti bázisainak vezetőinél tapasztaljuk, melyek az egész világon el vannak szórva. Ők többé-kevésbé elszigetelten éltek, egyre jobban elszakadva tőletek a felszínen és egyre jobban meggyőződve a hogy ők sebezhetetlenek. Ezzel a csoporttal vannak a legnagyobb nehézségeink. Akik a pénzeteket irányítják a felszínen hajlandóbbak átgondolni, ezt már bebizonyították a múltban, ahogy egyre több engendményt tesznek a bejelentéshez.

Az energia új hulláma már “letöltődött” a világotokba kevés esetben okozva izgatottságot és nyugtalanságot közöttetek.Ez mégegy lépés a Mennybemenetel érdekében, mely az Isteni terv része.

A médiátok folytatja a figyelmetek elterelését a nagyon csodálatos, időnként aggasztó hírekről a világ körül ami összekapcsol benneteket a mi üzeneteinkkel a Közzétételről és a Mennybemenetelről. Egyre jobban láthatóak azok, akik elkezdtek felébredni. Ez nem fog örökké tartani és és meg fogjátok tapasztalni amint az idő behúzza a Közzétételt, hogy több figyelem lesz összpontosítva a helyénvaló dolgokra,sok meglepetésben lesz része mindenkinek. Lesz egy a sok jel között, ami azt mutatja, hogy a Közzététel bekövetkezik. Ez megtörténik és mi örvendezünk veletek, amikor eljön.

S most, folytassátok, az összpontosítás nyugodjon a Szereteten ami bennetek van és a Célotokon aminek ereje van hogy megcsináljátok és ez segíteni fog a folyamat siettetésében, amely maximális biztonságot nyújt mindenki számára a Közzététel során.Amikor biztosíthatjuk, hogy elérjük azt a szintet, a ravasz meg lesz húzva. Ez a mi buzgóságunk, reméljük, hogy a vezetőitek teszik meg először a jelentést a hajlandóságotokról hogy emberként lesztek a Cozmikus Állampolgárok.

Legyetek Békében. 


No comments:

Post a Comment

Disclosure