Team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Wednesday 14 March 2012

14:03:2012






A Galaktikus Föderáció Égi Vándor közvetítésével

14.03.2012



 Üdvözlet a Föderációtól:

Hogyan mondhatnánk többet azokról a dolgokról, amelyek manapság napvilágra kerülnek a bolygótokon. Már említettük nektek a közelgő eseményeket, hogy hogyan fognak egymás után gyorsan bekövetkezni. Csak most kezditek látni minden történés domino hatását.


Hamarosan sok nemzet vezetői találkoznak titokban, hogy újra megvitassák a közzétételi eseményt, melyet a közelmúltban félretettek hogy részt vegyenek egyéb ügyekben és a tekintett események egyre sürgetőbbé váltak ezen egyének és nemzeti érdekeik által. Most azonban a közzététel ismét előtérben van és agresszívabban kell megvitatni ezen résztvevők között. Mi mindamellett nem vesszük fontolóra hogy tetteik összessége valamilyen változást ér el; ahogy láttuk a múltban ők csak a “nyakukat húzták”. Számos, aggodalomra okot adó ügy is újra a tárgyalóasztalhoz hozta őket.

Az egyik ilyen ügy, az anomáliák felfedezése a Nap körül, amelyeket a tudósaitok nem tudtak megmagyarázni. Úgy hiszik, a hatalom termeiben, hogy ez a Föderáció földi ügyekben egy sokkal közvetlen beavatkozásának jele, így a téma alapján ismét előtérbe került.

Egy másik kérdés is felmerült, a Föderáció közvetlen kapcsolatba lépett a Föld harmadik világbeli országaival, ami nagy gondot okozott az Illuminatinak. Látják, hogy ez egy nagy váltás a hatalmi egyensúlyban kombinálva a saját pozíciójuk és erejük elvesztésével a pénzügyi piacokon és a magasan szervezett és erős szembenállás fölött összegyűlnek a viharfelhők szerte a világon, pánikba estek; egyébként a módszertani megközelítésük az, hogy bele kell csapni a “végjátékukba” megcsinálni az ő világkormányukat.

Sokatok alig várják, hogy az elkövetező napokban egyre több domino dőljön le egyre nagyobb és gyorsuló ütemben. Már a kezdetektől látjátok a szerencsét fordulni a pénzügyi fronton. Ezt gyorsan követi a media, ahol sokan kezdenek megfizetni a bűneikért és még többen fordulnak a nyílt, őszinte oknyomozó riportolás felé. Ezt követi az a lépés, a “tiszta ház”(országgyűlés) a politikai vezetőitekkel és azok előrelépése akik tudatosan kezdték felébreszteni a erő termein belül sok kormányotokban, hogy hozzák el a gondoskodó kormányok szerepét a társadalomban.


Ez egy olyan időszak, amikor az igazság fog hallatszani, a reménytelenség pedig félreáll.Megérkeztek és ez látványos lesz. Mi a legteljesebb ámulatban nézzük ezt a folyamatot, és nem tartalmazhatja a saját izgatottságunkat , az ami eljön mindenki javára a teljes univerzumban.

Létezésünk végső bizonyítéka számotokra azokban a munkálatokban vannak, melyekről egyre többminden kerül napvilágra az elkövetkező hetekben. Tudjátok, persze, elvárják az egyre nagyobb számú észleléseket a világ minden tájáról. Jelenleg ez késik, mert a meghatározott harmadik világ országaira összpontosítunk a terv részeként, van közvetlen kapcsolatunk azokkal a régiókkal. Most azonban visszahozzuk a fókuszt azokra az országokra, melyek képesek különbséget tenni a közzétételi folyamatban.Arra számítanak, hogy rendkívüli és félelmetes megnyilatkozások fognak történni egyre gyakrabban.

Veletek vagyunk jobban mint bármikor ezekben az izgalmas időkben. Ez az amiért életeket éltetek, amiket elterveztetek a legapróbb részletekig és amit most tapasztaltok meg. Ez méltán jogos. Veletek vagyunk a szeretetben, tiszteletben és le vagyunk nyűgözve a hehitetlen képességeitektől.


Legyetek békében.



Channeller: Wanderer of the Skies

Magyar Fordította:Angel 38


Translations

No comments:

Post a Comment

Disclosure