Team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Sunday, 16 September 2012

21:07:2012

A Galaktikus Föderáció Égi Vándor közvetítésével

21.07.2012 Üdvözlet a Föderációtól:

Talán nem hiszitek, de sok minden történik világotokban az eredmények elérése érdekében, amit az Isteni gondviselés már nagyon régóta eltervezett. Azért vagyunk itt, hogy a kétségek idején segítségetekre legyünk küldetésetekben. Megértjük a nehézséget, ami az emlékvesztésetek okozott, arról hogy kik is vagytok és honnan érkeztetek ide (valójában). Gondoskodunk rólatok és számíthattok ránk, itt vagyunk! Talán nem értitek a beavatkozásunk és be-nem-avatkozásunk értelmét a világszínpadotokon, de megnyugtatunk benneteket, hogy minden az eredeti terv szerint halad, veletek egyetemben.

Rövidesen médiáitok tájékoztatni fognak világotok energiamintáinak nagy változásairól [ford. megj. fokozott Naptevékenységre utal], amiket tudósaitok megfigyelnek és megmérnek. Ezek a változások egy folyamatos energiaelosztódás részét képezik, ami világotokat kiemeli eddigi „összecsomósodott” állapotából. Külön ügyeljetek a változások észlelhető mértékére, akkor rá fogtok jönni a hatalmas változások/ energiák súlyára, amivel mai világotok rendelkezik. Mint ahogyan azt már folyamatosan mondtuk nektek, a világotokban tapasztalható változásokat ne Hollywood-i filmbe illőnek várjátok, hanem az egy folyamatában kibontakozó fejlődése a körülményeknek, ami a kívánt változásban éri el terv szerinti elvárható tetőpontját. Azt vártátok, hogy nagymértékű változások lesznek tapasztalhatóak a kormányzati, banki és üzleti érdekeltségek struktúráiban, de mindezt egyszerre kivitelezni túl sok lett volna a lakosságnak. Ezek a változások természetszerűleg teljesednek be, mint minden változás egymás után, jelenleg kevésbé feltűnő formában. De folyamatban vannak és megtörténnek! Talán ti nem vettétek észre a finom, de nagyléptékű észlelési változásokat a lakosság körében a bank-kartellekkel kapcsolatban?! Nem voltatok tanúi a Gaia-n történő természeti katasztrófák lelassulásának és lecsökkenésének?! Nem vettétek észre a gondolkodásbeli változásokat világotok államvezetőinek körében, amik olyan társadalmat érintő vitás kérdésekről és történésekről szólnak, amik már nem nagyvállalatok érdekeit szolgálják?! Ezek a finom változások, amiről a „kulisszák mögött”-i munka folyt.

Nemrégiben újra tanácskoztunk galaktikai szinten, hogy közösen határoljuk be, meddig jutottunk a folyamatban és mit szükséges tennünk, hogy a terv szerinti kikerülhetetlen célunkat elérjük. Ez az összejövetel, ami ez alkalommal is az egyik anyahajónkon került megrendezésre, egy érdekes összhangot eredményezett kétoldalú egyeztetésünkön. Ez a találkozón a ti világotok és Föderáció küldöttei is részt vettek. Az embereiteket meghallgatták és értékelésüket első helyen vették figyelembe a megegyezésben. Így a megegyezés szerint megkezdtük az első lépéseket. Ennek eredményét ti is tapasztalni fogjátok, egeteken való lenyűgöző mértékű jelenlétünkben. A nagy terv első lépései tehát folyamatban vannak.

A földi lakosság kezdi megérteni az illuminátusok/ a sötét erők életükre gyakorolt hatását. Akik még hatalmon vannak és lehetőségük van véget vetni mindennek, felismerték, hogy szabad az út az előrejutáshoz és hogy a titkos körök ereje megcsappant és elérkezett a cselekvés ideje. Saját hőseitek ezen bátor lépéseivel és a mi támogatásunk mellett, áttérhetünk a következő fázisba és reméljük képesek leszünk megfelelő szintre emelni világotok energiáit, hogy elérjük a következő szintet, ami a cél eléréséhez mindenképpen szükséges.

Különleges emberi lények vagytok. Hogy ezt elérjétek keményen és sokat „tanultatok” a legnagyszerűbb galaktikus-spirituális iskolában, ahol hamarosan diplomáztok. Szolgálataitokra az egész univerzumban sürgős szükség van és tárt karokkal és nagy megbecsüléssel fogadnak benneteket: azért, akik vagytok és azért, amit teljesítettetek. Őrizzétek a szeretetet és az eltökéltséget szívetekben a pozitív kimenetellel kapcsolatban. Részünkről mi maradunk képességeitek, tehetségetek és a tiszta szellemi-spirituális erőtök őszinte csodálója. 

Legyetek békével. 


Channeller: Wanderer of the Skies

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett


No comments:

Post a Comment

Disclosure