Team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Tuesday 14 June 2011

June 13, 2011

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies



13 june, 2011


Üdvözlet a Föderációtól:

Ismét elküldjük az üzenetünket az Illuminátinak, hogy újra vegye fontolóra a helyzetét és jöjjön az értelembe és a Fénybe. Kérjük azokat az Illumnati tagokat akik ” ki kívánnak lépni a sorból”hogy vigyék tovább a Közzétételt, az egész emberiség felrázásáért és a saját( szempontjaikért), érdekeikért. Ismét elmondjuk nektek, hogy ezek a cselekedetek kétségkívül hatással lesznek a büntetés csökkentésére az ítélet kiszabásában a világ bíróság előtt az összes bűnért amit elkövettek népeitek ellen. Ez elkerülhetetlen számotokra, hogy végrehajtsátok a kötelességeiteket a saját életpályátokon és az őrület határáról visszalépjetek és fölényesen nézzetek szembe.Nem fogjátok megbánni ezt a lépést és megkapjátok áldásunkat ebben a cselekedetben. Tevékenységeitek az egész tervezetben, mégha oly kevés is ahogy gondoljátok, óriási hatással van mindannyiónkra.

Mi sohasem vagyunk messze attól, ami a világotokban történik, szigorúan ellenőrzöttek az Bilderberg csoport újabb megbeszélései, találkozói.Ők nagyon is tudják ezt.Ellenőrzik az Internetet amit éppen most csináltok de másféle a megítélés ,ők tudják, hogy honnan jönnek az információk. Mi csöndben maradunk addig, míg a különböző tárgyalásokat kézben tartják, amíg ezeken a megbeszéléseken és a “várjunk és meglátjuk” megközelítést alkalmazzák a javaslataikban hogy hogyan járjanak el az ügyekben. A mi javaslatunk Könyörület, Irgalom és Szeretet mindörökké.Cselekedeteik meg fogják szabni az eredményt de a lehetőségek ablaka gyorsan bezáródik.

Álljatok készen arra, amire már régen készültetek. Tudjuk, hogy ezek a szavak elcsépeltnek hangozhatnak és biztosan hosszú ideje halljátok őket, de látni fogjátok,hogy a Közzététel apró cselekménye hogyan tud oly beható következményekkel lenni számotokra. Ezek a következmények okozták az összes halogatást, mivel minden (alkotó)elemmel(összetevővel) számolni kellett a teljes terv során.Az egész cselekmény elég egyszerűnek tűnik – a világ vezetői megszólítják a nemzeteiket és visszavonhatatlan( megmásíthatatlan)nyilatkozatot adnak ki a mi létezésünkről ( A Fény Galaktikus Föderációja). De az effajta bejelentések következményeiben benne van az igazság felfedezése, ami kiszélesíti azt, mint a hullámok, amelyeket a tavacskába esett csepp okoz a hosszantartó intenzitásával.

Körülveszünk titeket Szeretetben és Fényben s ahogy felveszitek az energiákat rövidesen szükségetek less egy a cselekvésbe való ugrásra, oktatni a széles néptömegeket az érkezésünkről.Legyetek örökké nyílt szivűek, szálljatok szembe a nyomorral, tartsátok meg a Szeretetet és a Könyörületet mindig mindenki számára és ez vezet Titeket az Igazságba.

Legyetek békében.



Channeller: Az Egek Vándora/Wanderer of the Skyes
 


No comments:

Post a Comment

Disclosure