Team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Saturday, 18 June 2011

June 17, 2011

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies 

17 June, 20011
Üdvözlet a Föderációtól:Ahogy mondani szoktátok, “majd’ kiugrom a bőrömből”az izgatottságtól, hogy a Közzététel eseménye nem ütközött semmibe, ami okozhatná számunkra a további késleltetést, vagy ideiglenesen eltérítenek minket a terveinktől.Nagy az izgatottság, hogy végül és röviden a folyamat úton van felétek a találkozásunkra és a Mennybemeneteletekre.

Az aktivitás minden időben magas szinten van.Mindenkinek megvan a feladata és mindenki el van foglalva az interakcióval ami helyére teszi amit szükséges a zsilipek nyitásához. Az isteni utasítást várjuk a végső bólintást amely engedélyt at számunkra mozgásba hozni ahogy azt régóta tervezzük.

Emlékeztetünk titeket a célotokra az elkövetkezendő napokban nyugtassátok meg egymást, beszélgessetek azokkal, akik még nincsenek a tudás birtokában, hogy mit jelentenek ezek az események valójában, hogyan voltatok “látói az eljövendőnek” sokkal régebben, mint ők. A saját Szereteteteken és Könyörületességeteken keresztül taníthatjátok az igazságot az eljövetelünkről amikor felfedjük magunkat a Közzététel után.Számítunk rátok, hogy támogatjátok a folyamatot és példátokon keresztül tanítóivá váltok a szeretetnek feltétlenül és könyörületesen.Ilyen módon vezethetitek egymást az Első Kapcsolatfelvétel szorongásán keresztül és öszintén felfedhetitek magatokat, mint Fénymunkások, akik vagytok.

Channeller: Az Egek Vándora/Wanderer of the Skyes
 


Magyar fordítás: Angel38No comments:

Post a Comment

Disclosure