Team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Monday 6 June 2011

May 28, 2011

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies



május y 28, 2011


Üdvözlet a Föderációtól:


Szeretnénk nyíltan beszélni a számos “lágy” közlés törlésről, amelyek a Ti világotokban történik kifejezetten azokkal a videókkal, képekkel, amelyek a különféle ET fajokról szólnak.

Nem beszélhetünk valamennyiről, de vannak közöttük más fajok igazi képei. Mi hisszük, hogy a következő szintű közlés, amit a kormányotok tervez, amikor szükségét látják könnyebb lesz ezen képeken kereszül. Ez része a tervezett felfedésnek a jelenlétünkről világotokban. Noha néhányunk hasonlít hozzátok, néhányunk teljesen különbözik külső megjelenésben, és ez “kondicionál” titeket, hogy elérjétek azt a szintet, amikor kellemes lesz számotokra a megjelenésünk.

Csakugyan beszéltünk a tanácsunkban arról, hogy elküldjük a saját képeinket nektek az összhatás érdekében.Természetesen nem értünk el igazi megegyezést habár a mi helyzetünkben ez oly nagyon előnyös volna nektek az elfogadásban. A bejelentéshez közelebb vagyunk, mint valaha, lehet, hogy csendesen megtörténik.

Leginkább abban hiszünk, hogy képesek lesznek arra, hogy elfogadják a külső megjelenésünket ha egyszer csak meglátják sokféle formánkat, de lehet, hogy a legfelkészültebbek között is lesz aki megdöbben néhány faj megjelenési formáján. Ez karbantartás - kondicionálás, szükséges lépés a folyamatban, és egyszer el tudjátok fogadni mint egy jelet, hogy a közlés közeleg. Hisszük, hogy ezek a képek folyamatosan feltűnnek – előtűnnek – a médiáitokban nem említve azok származását ahogy jobban megbarátkoztok a különböző formákkal.

Genetikailag arra lettetek tervezve, hogy hajlamosak legyetek az idegengyűlöletre. Ez része a ti biológiai alkatotoknak és valami, amivel számoltunk a Közzétételi folyamatban. Miközben bátorítjuk hajlandóságotokat hogy lássátok, kik vagyunk valójában, mi felismerjük, hogy amikor ez megtörténik, biológiai ösztönből vissza fogtok hőkölni egyes fajoktól. Ne nézzétek le egymást ezért a reakcióért.Inkább nézzétek, lássátok, miért van ez. Tudjátok, hogy amikor eljövünk cselekedni fogunk a legnagyobb diplomáciával a ti érzéseitek és előítéleteitek miatt.


Egyre közelebb vagyunk és éppen ezért itt az idő felkészülni. Lásd a jeleket magad körül, mi célból vannak. Az izgatottságotok szintje közvetlenül kapcsolódik az igazsághoz, amit a szívetekben éreztek. Használjátok, mint alapvető szűrőt, hogy vezessen titeket ezekben a dolgokban. Légy örömteli az eljövendőért!

Legytek békében


Channeller: Az Egek Vándora
                  Wanderer of the Skyes


 
Magyar fordítás: Angel38


No comments:

Post a Comment

Disclosure