Team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Monday 6 June 2011

May 25, 2011

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies



május y 25, 2011


Üdvözlet a Föderációtól:

Hello mindenkinek aki szolgálatot tesz nekünk ezekben az időkben. A szeretetünket és energiát küldjük nektek. Szeretnénk megválaszolni egy bizonyos kérdést, amit több csoport is feltett közületek az idővonalra vonatkozóan. Valóban, nem lehet teljes biztossággal eltervezni a bejelentést. Mi csak a legjobb ítélőképességünket alkalmazzuk a rendelkezésre álló források és bővebb információk felhasználásával ezekben a témákban. Nem irányíthatjuk, hogy hogyan hozzák és hogyan valósítják meg döntéseiket a kormányaitok és az egyének az adott pozíciókban. Habár könnyedén megtehetnénk, ez ellent mondana a felsőbb akarattal. Ezeket a döntéseket emberi lények hozzák meg az összes emberi gyarlóságukkal együtt, amik a harmadik dimenziós sűrűséggel járnak. Viszont minket biztosítottak, egy közeli bejelentésről, ami megnyitná a kapukat a leleplezési folyamathoz.

Már nagyon rég óta figyelemmel kísérünk számos megbeszélést az országaitokban, melyeken az uralkodó elit is részt vesz. Biztatóan hatnak ránk a tárgyalásokon elhangzottak és az Illuminátusok ártó szándékú találkozóinak ritkítása. Mi több, ezek a találkozók elkezdtek kitudódni, kiszivárogni. Ezeket felváltotta egy biztos nyugodt elhatározás, miszerint ennek mindenképpen meg kell történnie és akiknek meg kell tenniük, bátran elő kell lépniük, hogy végrehajtsák feladatukat. Biztosítottuk a hatalmon levőket, hogy áldásunkat adjuk az előrelépéshez ebben a tisztségben.

A vulkanikus kitörés csak egy kisebb igazítás volt Gaia részéről, hogy finomra hangolja a szükséges folyamatot, amit még át kell mennie felemelkedés előtt. Úgy látjuk, hogy most egy darabig nem lesz több ehhez hasonló aktivitás részéről.



Figyeljétek az európai üzleti konferenciákat, a bejelentés megbeszélésének jeleiért. Már folynak a tárgyalásaik, hogyan fognak szabadalmaztatni bizonyos, már meglévő technológiákat és, hogyan pénzzé tenni őket, amint a leleplezés megtörténik. Nem képesek számításba venni, hogy a technológiát mi egyenesen az embereknek fogjuk átadni és az embrek nem tűrik többé az elvakult haszonhúzást azon, ami ingyen az embereket illeti. Az egyik ilyen technológia egy készülék, ami képes lesz visszajátszani minden megbeszélést, bizonyítékként szolgálva majd a világ bíróságaitokon. Használjátok ezeket a technológiákat bölcsen és akkor mindegyikőtöknek nagyban hasznára lesz. 



Mosolyogjatok mivel a fényből származtok és meghívtak benneteket, hogy kozmikus polgárokká váljatok. Nagy izgatottsággal tölt el minket, hogy már nagyon szeretnénk megmutatni mindent, amit eddig megtagadtak tőletek és hogy látogatókként üdvözölhessük kultúránkban és társadalmunkban azokat akik meg szeretnék ismerni. Legyetek készen és örömtelien.


Legyetek békében.


Channeller: Az Egek Vándora
                  Wanderer of the Skyes


 
Magyar fordítás: Dani


No comments:

Post a Comment

Disclosure