Team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Monday 6 June 2011

May 31, 2011

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies



május y 31, 2011


Üdvözlet a Föderációtól:


Fontos hírrel érkeztünk ma hozzátok. Aktiválni óhajtjuk azt az üzenetet, amelyet még régebben küldtünk nektek. Amikor a legtöbb fénymunkás a világon sokkal fiatalabb volt mint most, kaptak egy letöltött üzenetet a szimbólumos ábrázolással és tudták, hogy ez egyedülállóan fontos számukra, mégha nem is tudták miért. Ez az üzenetet a nagy többség tolmácsolta, olyan mint egy hosszú vezeték, ugyanolyan, mint egy olajvezeték számos szeleppel szabályozott, melyeket kerékkel lehet nyitni és az áramlást elzárni. A kép azt mutatta, hogy a saját részetekről készek vagytok elfordítani a jobb kereket szabadon folyni az áramlást épp a jó időben és szinkronicitásban a többi kerékkel nyitni és zárni a vezetéket, így az áramlás folyamatos és egyenletes. Néhányan közületek a szimbólumos ábrázolást kicsit másképp kezdték tolmácsolni, de az üzenet ugyanaz maradt. Néhányan elfelejtettétek az üzenetet, tehát emlékeztetünk, hogy itt az ideje felébredni ezekben az utolsó “napokban,” mielőtt a közlési folyamat beindul és ide-oda jár a forgószélben és végtére is a mennybemenetelbe vezet.

Sokszáz “világító égitest” észlelés számos különféle bemutatására számítanak néhány fontosabb város fölött Európán keresztül Észak- és Közép-Amerikában az elkövetkezendő néhány hétben.


Tesztelünk különféle megjelenési mintákat, szándékozunk használni a szigorú közzététel után és az előkészítésben.

Felügyeltük az Illuminátusok által használt HAARP projectet és kiadtuk a figyelmeztetésünket, ez olyan szándékos folyamatos és tervezett visszaélés, amit nem fogunk tovább tolerálni. Közép-Nyugat Amerika kimaradt ebből a csapásból és később kerül rá sor, még ha a látszat az is, hogy “tesztelés”, ez továbbá nem opció. 


Újrakezdtük a tárgyalásainkat a saját tanácsunkkal a saját közlésünkkel kapcsolatban a fényképekről és videókról a különböző fajokról számotokra, de ismét nincs megállapodás.


Folytatni fogjuk a nyomást az olyan fogadalomért amit mi elkerülhetetlennek ítélünk az egész folyamathoz.

Nagyon élvezzük a gondolataitokat és a szeretet érzését mely ránk ragyog és tisztelünk titeket, amikor képesek vagytok optimisták maradni a fényben amikor a mindennapokban problémák mutatkoznak. Kérünk Benneteket, legyetek tudatában, hogy veletek vagyunk ezekben az időkben. Mosolyogjatok, szeressetek, legyetek mindig könyörületesek, ahogyan ezek erőt adnak azoknak a kisebb céloknak távol tőled.
Legyetek békében…




Channeller: Az Egek Vándora
                  Wanderer of the Skyes


 
Magyar fordítás: Angel38


No comments:

Post a Comment

Disclosure