Team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Friday 2 September 2011

August 17, 2011





A Galaktikus Föderáció Égi Vándor közvetítésével

17.08.2011



 Üdvözlet a Föderációtól:

Fontos hírünk van ma számotokra.Először jelenik meg az összes megfelelő jogi dokumentum, megállapodás és határozat, terv és megállapodás az összes nemzet bevonásával a Közzétételi folyamat végső formába lett öntve. Az utolsó akadályok hogy a tervek végre legyenek hajtva elhalgattattak. Ez nem azt jelenti, hogy nem kezd el az Illuminati más terveket hogy megkíséreljék eltéríteni a Közzététel végső felvonását, de a “zöld jelzés” az amit látunk ebben a pillanatban a folytatáshoz.Habár nincsen menetrend kapcsolva ehhez a folyamathoz és semmit nem kínálunk nektek ebben az időben, azt óhajtjuk, hogy készítsétek fel magatokat a kéznél lévő feladatokra azzal a szándékkal amelyre előkészítettétek magatokat nagyon régóta és oly (nagy) áron.

A modern történelem során érintettek voltunk abban, hogyan tekintünk az Illuminati által ellenőrzött tevékenységek szintjeinek elmelkedésére, különös tekintettel a vegyi csapásokra és a kulisszák mögötti(árnyékkormány) kormány érdekeltségét a Harmadik Világ erejének szétszakítására.Ezek miatt csökkentenünk kellett a késlekedést és ismét ott találtuk magunkat a Közzététel és Első Kapcsolatfelvétel reményének folyamán.

Azok nézőpontjából, akik nem értették egyáltalán a folyamatot, úgy látják, hogy egyik akció sem ígér semmi jót, amit tennénk. Valójában csak néhányan közületek látják ily módon. Megértjük, hogy fáradtak vagytok a hullámvasúton való lovaglásban amely a folyamatban lévő Közzétételi folyamat. Úgy érezzük, hogy ez szükséges ahhoz, hogy állandóan informáltak legyetek minden fejlesztésről ami történik amióta előörsei vagytok a történéseknek. Sajnálatos módon ez azt jelenti, hogy megosztjuk veletek az elégedetlenségünket ha a folyamat nem úgy megy ahogy terveztük vagy hogy egyik-másik fejlesztésünk mellékvágányra megy. Könnyen távol tarthathattuk volna tőletek és egyszerűen csak azután mondjuk el amikor a tények már menet közben vannak. De kulcsfontosságú titeket bevonni a folyamatba. A ti indíttatásotok segít megalkotni,hogy nagyon valóságosan lássátok magatokat a mostban, a valóság nagyon közel van a Közzétételhez és minden amit hoz az Emberiség számára.

A Közzététel bátor és hihetetlen lépés minden modern vezető számára amit ma megtehet. A következmények megdöbbentőek. A társadalmatok teljesen megváltozik, de ti alkalmazkodtok hozzá mert a rugalmasság a ti természetetek. Ti igazán kivételesek vagytok a kozmoszban ebben a vonatkozásban, különösen a megadatott sűrűbb formátok és amnéziás állapototok. Ez igazán a csoda amin soha nem állunk meg ámulni. Ti igazán nagyszerű és erős Spirituális Lények vagytok. És megörvendeztetün titeket azzal az idővel amikor első kézből megértitek, hogy a felejtés fátyla amikor mindannyian együtt állunk mint testvérek a mi galaktikus társaságunkban (családunkban).

Legyetek készek és felkészültek ha a Közzététel küszöbön állna, vagy ha éppen nem is. A Ti ténykedésetek, szándékotok alakítják a jövőtöket. Mi készen állunk végig menni veletek.Ne sajnáljátok senkitől a Szereteteteket, a szíveteket és a szent tiszteleteteket odaadni.


Legyetek békében.



Channeller: Wanderer of the Skies


Magyar Fordította:Angel 38


Translations








English Español Deutsch Русский 中文 Français Italiano Português Nederlands Română Svenska 한국어 Български Magyar Hrvatski





Worldwide Visualization for a Breakthrough -
Please Join Us!






First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio here.
 
 

No comments:

Post a Comment

Disclosure