Team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Saturday 17 September 2011

September 2. 2011





A Galaktikus Föderáció Égi Vándor közvetítésével

02.09.2011



 Üdvözlet a Föderációtól:

Itt vagyunk újra, hogy beszéljünk veletek a felmerülő Közzétételi folyamat más aspektusairól. Bele vagytok merülve a változásokba, amelyek éppen most zajlanak a bolygótokon.Nagy változások vannak folyamatban gazdasági és üzleti területen, ami egy megállíthatatlan változást alkotott, mely közelebb visz minket a Közzétételhez és a képességhez, hogy tanítsunk titeket a Mennybemeneteli folyamatról ebben a kis időben, mielőtt elérkezik.

Világotok drasztikusan megváltozik a Közzététel után. Átfogóan meg fog változni, mert legalább elérhetővé válik számotokra az ingyen energia és egyéb technológiai csodák, amiről ma még csak álmodtok ez mégis létező a világotokban ebben az időben.Tartalmazza a teleportációs készüléket, gépek, amely lehetővé teszi, hogy megnézzétek a múlt eseményeit holografikus formában, kommunikációs eszközök, melyek lehetővé teszik, hogy elérjetek bárkit bármikor. A harmadik világ országai a legnagyobb mértékben sújtott az Illuminati csapásaitól, kapzsiság és játék a hatalomért most kiegyenlítődik az összes többi nemzettel. Képzeld el, a tudás kiaknázatlan gazdagsága, innováció és tehetség kinyílik(felnyílik) az egész emberiségnek amikor ezek az országok részeivé válnak a mindennek és az embereik megértik. Az oktatás világméretű lesz és interaktív, nemcsak helyi luxus. A teleportációval az egész osztályterem el tud menni a történelmi helyekre megnézni és megtapasztalni magukat további holografikus technikák használatával ahogy a látható történelem feltárul előttük. Az igaz történelmetek meg lesz tanítva és nem lesz olyan téma ami visszatartott lenne előletek. Az összes feltárt terület és kísérletezés nyitott lesz előttetek azzal a bevallott szándékkal hogy néhány felfedezés az egész emberiség javáért volt nem csak pár emberéért.

Ezen lehetőségek közül sokak megjelenő “piték az égen”(bárányfelhők) számotokra és szép álom, de semmi más. Ez a legtávolabb van az igazságtól, mindazonáltal. Képzeld el az emberi szellem abszolut szabadságát ilyen eszközökkel. Most értitek hogy ez a technológia, ez a tudás, ez a történelem miért tartott vissza sokáig titeket. Senki sem tud megállni mások felett amikor felismeritek, hogy mindannyian egyek vagytok.

Ezek a dolgok és még több minden érkezik hozzátok. Már folyamatban(útban) van a nagyszerű szervezkedés ami elvezet benneteket a pénzügyi, a jogi rendszeretek újjászervezéséhez és az üzleti élet új módjához. A Közzétételhez szükséges protocol eseményt a helyére tettük. Egyre közelebb kerülünk az elkerülhetetlenhez és annyira izgatottak maradunk mint soha, hogy végül együtt tudtunk( magunkhoz)visszatérni nyitottan(nyíltan), szeretetben.

Ahogy a dolgok exponenciálisan haladnak, nyomasztani fog titeket a sebesség amellyel a folyamat kibontakozik. Mi ott leszünk minden fordulónál, legyetek biztosak abban, hogy minden a terv szerint halad.Legyen a szívetekben Fény az elkövetkezendő napokban és örömteli együttlétben lesz részünk a találkozónkon.



Legyetek békében.



Channeller: Wanderer of the Skies

Magyar Fordította:Angel 38


Translations




First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio here.
 
 

No comments:

Post a Comment

Disclosure