Team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Friday 2 September 2011

August 31, 2011





A Galaktikus Föderáció Égi Vándor közvetítésével

31.08.2011



 Üdvözlet a Föderációtól:

Eltelt egy kis idő a legutóbbi kommunikációnk óta,nagyon elfoglaltak voltunk újabban.Óriási mennyiségű tevékenység van részünkről ahogy mindenki készíti magát a szokatlanul nagy eseményre.Izgatottak és várakozóak maradunk a világotokban a történések lefolyásával kapcsolatban. Most van lehetőségünk napra késszé tenni titeket ennek vonatkozásában.


Az újabb események Amerikában nem kétséges, sokatok nem csodálkozik azon, hogy mi az ami kiszivárgott. Lelepleztük(Észleltük) a vegyi szennyezés használatát és egyéb eszközöket, amik kezdetben természetes események voltak, a hurrikán,kiterjesztették és eltérítették az útját. Mi megtettük a lépéseinket az esemény kegyetlenségének csökkentéséért (hanyatlásáért) és elismerés az erőfeszítésetekért ami nagyon eredményes volt csökentette a hatást a gondolataitok erején keresztül. Miközben ez hatalmas rombolás volt, nagytöbbsége része volt a természetes világnak és szükséges Gaia átalakulásához.


Nagyszerű “vitánk” volt,hogy pontosan mit kellene és mit nem kellene közzétenni a megbeszéléseinken keresztül.Elfogadjuk a kívánságotokat, hogy ne mondjunk biztos időpontokat a Közzététellel kapcsolatban mert ezek az irányzatok gyengítik inkább mintsem erősítik az emberi szellemet különösen mivel nem tudjuk teljes biztossággal az események kimenetelét. Megbeszéléseink szintén érintik azokat, hogy a vajon a jóslatok amiket az emberek jövendölnek és a természetes események megtörténnek a világon.Mostanra elhatároztuk, hogy nem tesszük közzé ezeket az eseményeket előre, kivéve ha valahogy hozzáillik a szükséges magyarázathoz.


Nem lesznek kétségeitek, észreveszitek, hogy szignifikánsan megnövekszik hajóink feltűnése az égbolton a világ minden sarkában, néha valóban nagy tömegben. Folytatódik és növekszik akár fontosságban akár sűrűségben. Annyi embert kondicionálunk, amennyit csak tudunk a létezésünkre és felkészítjük őket az elketrülhetetlenre. Az Illuminati csirkefogóinak kulcs pártja mostanában “ látja a fényt”és titkos alkut készítettek azokkal a már közvetítésben lévő energia emelésekkel ami sok alapvető funkciójában úton van. Ennek segítenie kellene a Közzététel felé vezető sima utat.


Álljatok készen az elkerülhetetlenre. Összpontosítsatok a kéznél lévő feladatokra ahogy a dolgok feltárják magukat. A finom Közzétételt korábban már megbeszéltük, most készítjük a még nyilvánvalóbb módját és erőteljes formáját a már eljövő Közzétételnek. Legyetek kedvesek egymással ezekben a próbára tevő időkben.


Legyetek békében.



Channeller: Wanderer of the Skies

Magyar Fordította:Angel 38


Translations










English Español Deutsch Русский 中文 Français Italiano Português Nederlands Română Svenska 한국어 Български Magyar Hrvatski







Worldwide Visualization for a Breakthrough -
Please Join Us!








First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio here.
 
 

No comments:

Post a Comment

Disclosure