Team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Friday, 20 January 2012

12.1.2012

A Galaktikus Föderáció Égi Vándor közvetítésével

12.1.2012 Üdvözlet a Föderációtól:

Az, hogy minek kell beteljesedni arról a világ legmagasabb szintű kormányaival folynak a tárgyalások zárt ajtók mögött, és a megbízottak révén különböző más kormányokkal szerte a világon. Az idő közeledtével az elkerülhetetlenhez, vezetőitek tisztában vannak azzal, hogy nem tudják megállítani a Közzétélet hullámát, mely elsöprő lesz a bolygótokon. Tudják, hogy ők akár el lehetnek elsöpörve a dagály által, vagy pedig el kell dönteniük, hogy kezükbe veszik a gyeplőt és megteszik a Közzétételt maguktól. Képességük a mellébeszélésben ebben a témában is meglep minket, ahogy látjuk őket harcolnak egymással a közös elvi síkért. Egyszer elérték, hogy valaki elkerülhetetlenül visszatartja és az egész folyamat kezdődik előlről. Mi a háttérben várjuk, hogy mit kell tennünk, ha nem tette meg saját népetek.


A hírek hamarosan elérnek hozzátok az “új” tudományos fejlődésről az úgynevezett nullpont energia rendszerek terén. Elméleti síkon tartják számon, de a valóságban ez egy működő modell, egy régen megalkotott energia készülék(eszköz), de csak most jelent meg. Lesznek érdekes fejlemények jogi téren, a szabadalmi védelem fölött. Ennek az áttörésnek a “hírét” alaposan figyelemmel fogják kísérni a hatalmon lévők, hogy meghatározzák, milyen típusú hatása van egy ilyen közzétételnek a nép egészére.


Az Angol Királynő átengedte a kontrolt az Illuminati egy frakciója felett mely csoport felett a mi szövetségeseinknek “tanácsadási” jogosultságuk van. Ez azt jelenti, hogy hosszabb távon ez a frakció jobban bevethető lesz a szükséges változtatásokra a Közzététel hatására és a nép felett tartott összeesküvés nyilvánosságra hozatalára. Ez egy tárgyalásos “béke” volt, amely sok-sok hónappal azután jött, hogy minden oldalon elhelyezkedtünk. Bízunk benne, hogy ezzel egy újabb akadályt sikeresen eltávolítottunk elkerülhetetlen irányába.
Észre fogjátok venni újabban a észlelések kismértékű csökkenését, bár az említett észlelés amit tettek amik a hírekbe kerültek ennél is látványosabb jellegű. Ez a helyzet azonban hamarosan megváltozik. Most egy másik szakaszában vagyunk a Közzétételi folyamatnak, melyben hajóink felfedése erősödni fog.

A nagy találkozót a Föderáció összes frakciója nemrég megtartotta. Ez nagyon nagy esemény volt nemcsak a számok, de a fontosság tekintetében is. Ez volt az utolsó előkészítő ülés valamennyi érintettel, megbeszéltük az elkövetkező események minden részletét beleértve a Közzététel politikai, szociális, vallási,érzelmi, mentális és fizikai következményeit. Ez a találkozó az egyik nagy űrhajónkon(spacer)volt, ez az élő gép olyan nagy, hogy eltörpíti a szerkezet értelmezéseteket. Bár a fizikai tér nem volt igazán szükséges ehhez a folyamathoz, ahogy már telepatikusan beszéltünk a legtöbb kérdésről, időről időre összehívjuk a fizikai kérdések megoldásának megfelelőbb kezelésére ebben a módban. Azok között képviseltek voltak földi emberek, akik hangot adtak véleményüknek az elkövetkező eseményekről és az ő véleményüket tartották a legnagyobb tiszteletben.


Habár küzdöttetek sok kudarccal éveken át, izgatottan várjuk az elkövetkező hónapok távlatait, és hogy ez mit tartogat mindannyiunk számára. Hozzátok magatokat vissza, ismét érezzétek az izgatottságot azokra az időkre, amelyben kiválasztottátok, hogyan éltek és hogyan ébresszétek fel az igazságot. A gondolatok hullámokat fognak létre hozni működésbe hozza az igazság jelzőfényeit, és ez az igazság erőtől duzzadva visszatér hozzád.Legyetek békében.Channeller: Wanderer of the Skies

 
Magyar Fordította:Angel 38Translations
 
Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Indonesian, English-Latvian for Wanderer’s messages,


and English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

No comments:

Post a Comment

Disclosure