Team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Sunday 8 January 2012

4.1.2012





A Galaktikus Föderáció Égi Vándor közvetítésével

4.1.2012



 Üdvözlet a Föderációtól:

Ahogy a mondás tartja, “nagy dolgok vannak készülőben” a mai világban. Tartsátok nyitva a szemeteket, mert akik Fénynek tűnnek, lehet, hogy nem azok és azok, akik látszólag az Illuminatit szolgálják valójában meglepetést fognak okozni.Kiterjesztettük védelmünket azokra akiknek a legnagyobb szükségük van rá ebben az időben és abbahagytuk a hatalmas erőfeszítéseket; az Illuminati részéről elkezdődött egy komoly konfliktus a civilizációtok bölcsőjében.Nem engedhetjük, hogy ez megtörténjen, hiszen a terveknek tovább kell menniük az elkerülhetetlen irányába.

Tanácsunk javaslatára, idehoztuk azokat az embereket, akikkel a Föderáció különböző csoportjai felvették már a kapcsolatot, hogy megvitassák álláspontjukat, hogy hogyan lehet a legjobban megközelíteni egyes problémákat a Fénymunkások bevonásával. Ők a tudásukat és a gondolataikat megosztották velünk(nekünk adták) és mi beolvasztottuk őket átfogó tervünkbe.


Sok vezetőt a politikában félrevezetett már az a gondolat, hogy még van egy “jegy a hajóra” amikor a “világvége” úgy alakul ahogy elhitették.Senki sem tájékoztatta őket arról, hogy szentéjeik már elpusztultak, továbbra is elfogadtatják a romboló hatású törvényhozást és gyakran családjuk boldog tudatlanságban van affelől, hogy tetteik következményei személyesek lesznek. Ezért tévesen(jogtalanul) hiszik, hogy módjukban lesz elmenni.Amikor tudatában lesznek a ténynek, hogy ők együtt szenvednek a tömeggel, a megdöbbenésük az elkövetett csalásokon keresztül rájuk fog visszapattanni, azokra, akik ezt megalkották és látni fogjátok a visszavonását számos olyan sérelemnek , melyet sok néposztályon keresztül indított.

A dráma intenzitása kibontakozik a következő hónapokban. Amiről azt gondoljátok, hogy hihetetlen kinyilatkotatás ma, az “semmi” ahhoz képest ami holnap megtörténik mind az esemény nagyságrendjének és intenzitásának következményeit illetően.A dolgok kibontakozása páratlan ütemű és minden a terv szerint halad.

Magunk között még mindig beszélgetünk a különböző technológiákról, melyeket fel kell szabadítani számotokra a Közzétéel mellett és kiderült, hogy milyen sorrendben.Míg ez néhányatoknak úgy tűnik, hogy ez egy kis ügy, igazán fontos megérteni az összefüggéseit annak, hogy az a technológiák amivel mi rendelkezünk hogyan lesznek végül hatással rátok.Függetlenül attól, hogy láthatóvá válnak a technológiák amihez hozzáfértek, az amit úgy neveztek, hogy Akasha feljegyzések előtti, feltárja a teleportációs eszközöket vagy az összehangolt sokszorosító gépek nem kis dolog számunkra. Ahogy mondtuk nektek régen ami tervezve volt számotokra az kész van egészen a legapróbb részletekig és bizonyos okokból legnagyobb részük a Közzététel után válnak nyilvánvalóvá.

Mondjuk néktek, emeljétek szellemetek,legyetek a Fény és az Öröm,mert ti mindnyájan méltóak vagytok erre az érzésre. Örökre ámulatba ejt minket a képességetek,hogy fellendültök a legsötétebb helyekről ahova a ti háromdimenziós valóságotok elvisz. Ez egy olyan képesség, ami méltó állapot közöttünk. Ti fenségesek vagytok nekünk. A szeretteitek vagyunk az alázatosságotok miatt ebben a tekintetben. Kívánunk Szeretetet és Örömöt nektek ahogy ezeket az elkerülhetetlen előtti utolsó pillanatokat várjátok.

Legyetek békében.



Channeller: Wanderer of the Skies

 
Magyar Fordította:Angel 38


Dear Readers,

 We are looking for new translators English-Romanian, English-Indonesian for Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.



Translations






First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio here.
 

No comments:

Post a Comment

Disclosure