Team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Tuesday 3 January 2012

19.11.2011





A Galaktikus Föderáció Égi Vándor közvetítésével

19.11.2011



Üdvözlet a Föderációtól:

Ma a közzétételi terv világotokban való kibontakozásáról beszélünk nektek. Az összeesküvők két vezetője, kulcs tagjai az ellenőrző csoportnak, akik felelősek a hamis műveletekért, melyeknek célja az, hogy aláássák a közzétételt, megadták magukat(kapituláltak). Biztonságos zónába kerültek, hogy ne legyenek kapcsolatban azokkal, akiknek célja, hogy megismerjék a hatóság számára és kötelezettséget vállaljanak arra, hogy a Közzététel forgatókönyve az Illuminati tervei szerint alakul. Őket már hatékonyan semlegesítettük, nem árthatnak senkinek.

Emlékezzetek arra, hogy bolygótokon két különböző erő működik. Az egyik egy szabad világból való entitások, melyek célja, hogy ellenőrízzék,hogyan használja a saját emberi fajotokat a pozícióban lévő hatalom és hogyan bízzanak azokban, akiket elrontott a kapzsiság és a hatalom. A többiek a nagy talpnyalók, a saját embereitek, akik úgy döntöttek, hogy eltávolodnak a sajátjaiktól és a sötétség szolgálatába állnak. Kezeljük a szabad világiakat, ahogy ezt már megtettük, beleértve a vízalatti létesítményeik megsemmisülését, amelyeket már régóta üzemeltetnek. Rajtatok áll, hogy az igazságszolgáltatás eleget tegyen a saját fajotok viágában ha eljön az ideje. A rendszeretek érvényben lesz erre az esetre. Biztosak vagyunk benne, hogy ez a folyamat vezet az emberi tevékenységekhez, és nem a bosszú, ami energia pazarló és csak a sötétség létrehozását szolgálja.

Az Isteni terv már folyamatban van. Lehet, hogy üzenetet vártok tőlünk amit kézbesítünk a embereknek a világotokban amikor megérkezünk. Ez el fogja kerülni intézményeiteket és közvetlenül az emberekhez megy szűrés és szerkesztés nélkül. Azt fogjuk mondani:

Világ Emberei.Ne féljetek, békével jöttünk. Az előttünk álló napokban képesek lesztek tapasztalni minket. Most azt kérjük, ne pánikoljatok vagy féljetek tőlünk. A világegyetem minden tájáról érkezünk, még azon is túl, hogy segítsünk nektek ezekben a napokban. Nem legyőzni szeretnénk titeket, hogy rabszolgává tegyünk vagy ellenőrízzünk benneteket. A jelenlegi urak napjainak vége. Szabadok vagytok. Azért jöttünk, hogy felügyeljük, ez a szabadság eljött és azt kívánjuk nektek, hogy csak szeretet és béke legyen. Azért vagyunk itt, hogy átadjuk számotokra az igaz történelmeteket, mozaikokat, hogy kik vagytok és hogyan jöttetek létre, az igazságot, melyet oly régóta visszatartottak előletek. A családotok vagyunk és azt kívánjuk, hogy egy emberként újraegyesüljünk veletek. Az elkövetkezendő napokban a vezetőitek tájékoztatnak titeket arról, hogy jelenlétünk világotokban a megszületésetek előtti. Azt kívánjuk, hogy váljatok kozmikus polgárokká és látogassátok meg a csillagokat velünk. A fejlődés ideje elérkezett és vele együtt eljött a nagy felelősség és így a segítségünk felajánlása.

Ez indítja a párbeszédet emberi fajotokkal. Ezt az üzenetet kézbesítjük mindenki számára mindenhol amikor a pillanat kiváltja. Ez a pillanat tőletek függ. De a tervek készen állnak, hogy a következők szerint, óramű pontossággal lépjenek életbe ahogy szántuk. Időnk tőlünk függetlenül fogy, minden pillanattal rövidebb és mi mindig veletek vagyunk. Érezzük, hogy elvesztitek hiteteket ebben a folyamatban és a bizalom hiányát az erőfeszítéseinkben, amit a folyamat mentén fejtünk ki. Nem hagyunk cserben titeket. Ne hagyhatjátok cserben magatokat.

Ti igazán nagy szellemi lények vagytok és itt az idő a megérkezett tudást megélni. Örömet, szeretetet és szívből jövő békét hozunk nektek, mint ajándékunkat számotokra. Legyetek felkészültek a következő fázisra a rátok vonatkozó folyamatban. Legyetek békében.


Forrás:Galacticchannelings.com


Magyar fordítás: Angel38
Legyetek békében.



Channeller: Wanderer of the Skies

 
Magyar Fordította:Angel 38


Dear Readers,

 We are looking for new translators English-Romanian, English-Indonesian for Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.



Translations







First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio here.
 

No comments:

Post a Comment

Disclosure